Toekomstverkenning en strategische dialoog

Omgevingsanalyse - strategische dialoog

FWDmove begeleidt het maken van de eigen markt- en toekomstverkenning en aansluitend het bepalen van de strategie. Met een heel eigen, praktische en snelle aanpak die zich al in veel organisaties heeft bewezen. FWDmove maakt dus geen analyse voor u, maar helpt uw organisatie om er zelf een te maken. Zo wordt draagvlak voor de strategische keuzes gecreëerd. 

Large Scale Interventies

Wie echt wil luisteren naar het reële, evoluerende, bestaansrecht van de organisatie start een dialoog met alle stakeholders in één ruimte. Dat heet een large scale interventie (LSI). Voorbeelden zijn Future SearchWorld Café en Open Space. FWDmove kan een LSI op maat organiseren.

Implementatie van de strategie binnen de bedrijfsdisciplines

Soms merkt een - grote - organisatie dat de uitrol van de strategie hapert. Dan hebben bedrijfsonderdelen moeite om de gekozen strategie binnen de eigen discipline in te vullen. Als leidinggevende van zo'n onderdeel kun je je afvragen of die strategie wel past bij de eigen situatie. FWDmove onderzoekt waarom het hapert, adviseert en kan afzonderlijke bedrijfsonderdelen helpen om de strategie op een zinvolle manier in te vullen.